fbpx Skip to content
Menu
Leeuwarden
Menu

Opent in Augustus

JUMP FREERUN

FREERUNNEN IN LEEUWARDEN

Dé plek waar kinderen met elkaar op een veilige, uitdagende en vooral leuke manier kunnen leren freerunnen!

Homepage-hero-Heerenveen-img

LESSEN

Freerunlessen waar alle technieken op een simpele en veilige manier worden aangeleerd. Elke maand is er een ander les thema om de lessen leuk en uitdagend te houden!

HP-Heerenveen-Lessen
HP-Heerenveen-Vrijtrainen

VRIJ TRAINEN

Bij het Vrij Trainen ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling. Zo wordt er geleerd zelf in te schatten wat wel en niet mogelijk is. Daarnaast wordt ook de creativiteit ontwikkeld doordat er bij het Vrij Trainen zelf uitdagingen gevonden moeten worden.

FEESTJES

Een verjaardag om nooit te vergeten! Tijdens het freerunfeestje leer je wat freerunnen echt is. Van salto’s tot sprongen maken, alle trucs worden geoefend! En dat samen met je beste vrienden!

HP-Heerenveen-Feestjes
kid-dive

WAAROM
FREERUNNEN?

Je wordt fysiek sterker, motorisch beter, overwint angsten en wordt hierdoor zelfverzekerder.

Het is een allround sport waarmee je je gehele lichaam traint! Van een handstand tot aan een backflip, bij freerunning kan alles maar moet niks.

Het is leuk! Alle freeruntechnieken zijn op een simpele manier te leren dankzij de verschillende methodes die wij over de jaren ontwikkeld hebben.

96% VAN ONZE LEDEN

IS TEVREDEN OVER ONZE LESKWALITEIT

Wat vind je van de professionaliteit van JUMP freerun?

8,2/10

Hoe tevreden ben je over onze manier van informeren?

8,6/10

Hoe waarschijnlijk is het dat je JUMP freerun zou aanraden aan anderen?

8,8/10

Deze resultaten zijn op basis van 202 door leden ingevulde enquêtes.

GRATIS FREERUNLESSEN
MET JEUGDSPORTFONDS

Als je in aanmerking komt voor een vergoeding van het Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Leergeld dan kan je gratis bij ons op freerunles!

IS FREERUNNING WEL VEILIG?

Alle trainers hebben een interne opleiding gevolgd. Deze opleiding is aangevuld met freerunning kennis vanuit onszelf en andere grote internationale freerunorganisaties.

Bij JUMP freerun hebben we zachte materialen om nieuwe tricks veilig te kunnen oefenen. Van airbag naar dikke mat en van dikke mat naar de vloer. Zo leren wij onze leden op een veilige en methodische manier nieuwe technieken aan.

Doordat de trainers precies weten op welk niveau de kinderen aan het freerunnen zijn kan uw kind rustig groeien op eigen niveau.

BEKIJK ONZE BROCHURE
VOOR MEER INFORMATIE

kid-flip

DOE EEN PROEFLES FREERUNNING!

Tijdens de proefles zal je meedoen met één van onze vaste lessen om een goed beeld te krijgen van de sport. Daarnaast zul je de basis technieken en principes van het freerunnen leren.