fbpx Skip to content
Menu
Den Haag
Menu

FREERUNNING LEER JE BIJ JUMP FREERUN!

Ons doel is om alle leerlingen mentaal en fysiek te laten groeien door middel van onze freerunlessen! Over de jaren heen hebben wij verschillende methodes ontwikkeld om alle freerunning technieken aan te leren op een simpele manier! Om de kwaliteit van de freerunles te waarborgen zijn alle trainers opgeleid om ervoor te zorgen dat elke les veilig, leuk, uitdagend en gestructureerd verloopt!

Lessen-hero-foto-shaped-v2

WAT JE KUNT VERWACHTEN TE LEREN

Flips-move-shape

FLIPS

Van een koprol op de grond naar toffe salto’s door de lucht! Onze gyms beschikken over een airbag en zachte matten om de voortgang zo veilig mogelijk te maken.

Parkour-move-shape

PARKOUR

Leer snel over obstakels te bewegen, op een spectaculaire manier! Klimmen, springen, het kan bij ons allemaal.

Flow-move-shape

CREATIVITEIT

Een salto of een grote sprong is heel gaaf maar de combinatie van bewegingen is nog veel indrukwekkender. Zo snel, soepel of mooi mogelijk alles wat je kan combineren tot een spectaculaire run precies zoals jij het wilt. Zo kan je met je eigen creativiteit combinaties maken om op jouw manier te bewegen.

DenHaag_gym_foto1

DOE NU EEN PROEFLES

Tijdens de proefles doe je mee met één van onze vaste lessen om een goed beeld te krijgen van de sport. Daarnaast zul je de basistechnieken en principes van het freerunnen leren en leer je de locatie, regels en de structuur van de lessen kennen.

Volg nu een gratis proefles!

ACTIECODE: “OntdekFreerunnen

FREERUNNING IS EEN VEILIGE SPORT!

Bij freerunning ben je alleen afhankelijk van jezelf waardoor je zelf bepaalt hoe groot de risico’s zijn die je neemt. Tijdens de lessen leren wij al onze leerlingen hoe ze veilig kunnen freerunnen.

Bij freerunnen doe je alléén wat je kan en wat je niet kan daar train je voor.

In de freerunles leer je hoe je dromen kan waarmaken in kleine, gecontroleerde, veilige stappen. Een moeilijke trick oefen je bijvoorbeeld eerst naar de BigAirBag waarna je hem daarna oefent naar een dikke mat. Vanaf het moment dat je hem altijd perfect land op de mat ga je de trick pas oefenen naar hardere matten waarna je na veel trainen de trick naar de harde grond uitvoert! Door de opbouw in oefeningen worden de risico’s volledig geminimaliseerd waardoor iedereen veilig kan leren freerunnen!

Freerunnen in een veilige leeromgeving 
Naast het waarborgen van veiligheid tijdens de trainingen door middel van onze voorzieningen en opgeleide docenten, willen we onze leden ook een veilige leeromgeving bieden door middel van een vertrouwenscontactpersoon.

INTERESSANT FEITJE

Kijkend naar de hoeveelheid blessures in voetbal in verhouding tot freerunning is de kans om een blessure tijdens voetbal op te lopen een stuk groter dan tijdens freerunnen.

JUMP FREERUN NIVEAUS

Interesse om door te groeien?

Check bij de trainer of je klaar bent om een proefles te volgen bij een Niveau 2 groep.

luciano-handstand-small
JUMP_niv_standaard
JUMP_niv_nextgen
JUMP_niv_2
JUMP_niv_2
JUMP_niv_nextgen
JUMP_niv_topsport

FAQ

MAANDELIJKSE LESTHEMA’S

Elke maand is er een specifiek thema waarin les wordt gegeven. Deze thema’s zijn gebaseerd op de belangrijke aspecten van het freerunnen. Met behulp van de maandelijkse lesthema’s willen we onze leden niet alleen fysiek laten groeien, maar ook de filosofie van de sport meegeven. Hierbij ontwikkelen onze leden zich niet alleen op fysiek gebied, maar ook mentaal.

JUMP_lesthemas_horizontal
Lesthema's

privélessen

De freerunning privélessen zijn de meest efficiënte manier om zo snel mogelijk nieuwe vaardigheden te leren, inzichten te krijgen en de juiste mentaliteit te ontwikkelen. Tijdens de freerun les ga je werken aan jouw eigen persoonlijke doelen!

De freerun lessen zijn individueel dus alle aandacht gaat uit naar de aandachtspunten die jij nodig hebt. Wil je je salto’s (backflip, frontflip, sideflip etc.) verbeteren dan zullen we hier aandacht aan besteden, wil je juist je sprongen verbeteren dan zullen we daar meer aan werken.

In dit uur ga je met één van onze ervaren freerunning coaches aan de slag om al je dromen werkelijkheid te maken! Deze unieke kans om met de beste freerunners één op één te werken kost slechts € 75,- inc BTW voor 1 uur.

Kinderen met een rugzakje kunnen een privé les extra hard nodig hebben. Aan deze kinderen bieden wij een korting van € 25,-. 

Privelessen-actie-shaped