fbpx Skip to content
Menu
Den Haag
Menu

Subsidies

Ooievaarspas

De Ooievaarspas biedt korting op allerlei activiteiten op het gebied van sport, cultuur, contributie, lidmaatschap en entree. De Ooievaarspas is voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk met een laag inkomen. Bij JUMP freerun Den Haag kan jij met je Ooievaarspas op jaarbasis €297,- van de contributie vergoed krijgen. Wij bieden je vervolgens een korting van €122,88- op ons reguliere tarief, zodat je naast de eenmalige inschrijfkosten van €7,50 niets zelf hoeft bij te betalen om freerun lessen te kunnen volgen.

Ooievaarspas aanvragen?

Ben je nog niet in het bezit van een Ooievaarspas? Lees dan hier meer over hoe je het kan aanvragen. 

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Jump Freerun & het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpen!

Kom jij niet in aanmerking voor de Ooievaarspas? Dan kan je als laatste optie het Jeugdfonds Sport & Cultuur vragen om hulp! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

thumbnail_OP_welkom
Sport en Cultuur - Freerun University