fbpx
Skip to content
Menu
Utrecht
Menu

FREERUNNING LEER JE
BIJ JUMP FREERUN!

Ons doel is om alle leerlingen mentaal en fysiek te laten groeien doormiddel van onze freerunning lessen! Over de jaren heen hebben wij verschillende methodes ontwikkeld om alle freerunning technieken aan te leren op een simpele manier! Om de kwaliteit van de freerun les te waarborgen zijn alle trainers opgeleid om er voor te zorgen dat elke les veilig, leuk, uitdagend en gestructureerd verloopt!

Lessen-hero-foto-shaped-v2

WAT JE KUNT VERWACHTEN TE LEREN

Flips-move-shape

FLIPS

Van een koprol op de grond naar toffe salto’s door de lucht! Onze gyms beschikken over een airbag en zachte matten om de voortgang zo veilig mogelijk te maken.

Parkour-move-shape

PARKOUR

Leer snel over obstakels te bewegen, op een spectaculaire manier! Klimmen, springen, het kan bij ons allemaal.

Flow-move-shape

FLOW

Een salto is heel gaaf, alhoewel een combinatie van salto’s en parkour nog veel indrukwekkender is. Vloeiend bewegingen laten overlopen is super belangrijk om controle te krijgen over je lichaam en maakt een groot verschil in de kwaliteit van freerunning.

DOE NU EEN PROEFLES

Tijdens de proefles zal je meedoen met één van onze vaste lessen om een goed beeld te krijgen van de sport. Daarnaast zul je de basis technieken en principes van het freerunnen leren. Ook leer je de locatie, regels en les structuur kennen.

Utrecht_actie_foto2

FREERUNNING IS EEN VEILIGE SPORT!

Bij freerunning ben je alleen afhankelijk van jezelf waardoor je zelf bepaalt hoe groot de risico’s zijn die je neemt. Tijdens de lessen leren wij al onze leerlingen hoe ze veilig kunnen freerunnen.

Bij freerunnen doe je alléén wat je kan en wat je niet kan daar train je voor.

In de freerun les leer je hoe je dromen kan waarmaken in kleine, gecontroleerde, veilige stappen. Een moeilijke trick oefen je bijvoorbeeld eerst naar de blokkenbak waarna je hem daarna oefent naar een dikke mat. Vanaf het moment dat je hem altijd perfect land op de mat ga je de trick pas oefenen naar hardere matten waarna je na veel trainen de trick naar de harde grond uitvoert! Door de opbouw in oefeningen worden de risico’s volledig geminimaliseerd waardoor iedereen veilig kan leren freerunnen!

Vertrouwenscontactpersoon 
Om het freerunnen nóg veiliger te maken hebben wij ook een Vertrouwenscontactpersoon voor al onze Freerun locaties.

INTERESSANT FEITJE

Kijkend naar de hoeveelheid blessures in voetbal in verhouding tot freerunning is de kans om een blessure tijdens voetbal op te lopen een stuk groter dan tijdens freerunnen.

MAANDELIJKSE LES THEMA’S

Elke maand is er een specifiek thema waarin les wordt gegeven. Deze thema’s zijn gebaseerd op de belangrijke aspecten van het freerunnen. Op deze manier willen wij onze leerlingen de juiste mentaliteit, creativiteit en zelfstandigheid voor freerunning aanleren.

JUMP_lesthemas_horizontal
Lesthema's

privélessen

De freerunning privélessen zijn de meest efficiënte manier om zo snel mogelijk nieuwe vaardigheden te leren, inzichten te krijgen en de juiste mentaliteit te ontwikkelen. Tijdens de freerun les ga je werken aan jouw eigen persoonlijke doelen!

De freerun lessen zijn individueel dus alle aandacht gaat uit naar de aandachtspunten die jij nodig hebt. Wil je je salto’s (backflip, frontflip, sideflip etc.) verbeteren dan zullen we hier aandacht aan besteden, wil je juist je sprongen verbeteren dan zullen we daar meer aan werken.

In dit uur ga je met één van onze ervaren freerunning coaches aan de slag om al je dromen werkelijkheid te maken! Deze unieke kans om met de beste freerunners één op één te werken kost slechts € 75,- inc BTW voor 1 uur.

Kinderen met een gedragsstoornis kunnen een privé les extra hard nodig hebben. Aan deze kinderen bieden wij een korting van € 25,-. 

Privelessen-actie-shaped