fbpx
Skip to content
Menu
Utrecht
Menu

VRIJ TRAINEN

WANNEER?

Woensdag

Utrecht
Lingestraat 2B

18:30 – 19:30

Vrij-trainen

Gesloten tijdens de vakanties

TARIEVEN

1x vrij trainen

12x vrij trainen

€10,-

€100,-

LET OP! AANMELDEN IS VERPLICHT

Vrij trainen bij Jump Freerun!

Vrijheid is een van de belangrijkste aspecten van het freerunnen. Dit is ook de reden dat wij vrij trainen erg stimuleren! Over de jaren heen hebben wij gezien dat de leerlingen die naast de freerun les ook vrij trainen het snelst vooruitgaan! Bij het vrij trainen ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling. Zo wordt er geleerd zelf in te schatten wat wel en niet mogelijk is. Daarnaast wordt ook de creativiteit ontwikkeld doordat er bij het vrij trainen zelf uitdagingen gevonden moeten worden.

Veiligheid staat altijd centraal. Daarom is er bij het vrij trainen altijd een begeleider. Als je niet 100% zeker weet of je iets kan dan vraag je hulp aan de begeleider. Hij kan je helpen bij het veilig aanleren van nieuwe tricks.

WAAROM VRIJ TRAINEN?

Kinderen wordt bijna altijd verteld wat ze wel en niet mogen doen. Bij het vrij trainen doen we dit anders!

Bij het vrij trainen bepalen de kinderen zelf wat ze doen! Wij vertrouwen onze leerlingen en geven ze de vrijheid om hun eigen keuzes te maken. Hierdoor leren de leerlingen tijdens het vrij trainen veel belangrijke vaardigheden. Tijdens het vrij trainen leren onze leerlingen hoe ze zelfstandig kunnen trainen terwijl ze sociaal met elkaar omgaan. Daarnaast wordt bij het vrij trainen ook het doorzettingsvermogen vergroot. De leerlingen moeten bij het vrij trainen vanuit interne motivatie zichzelf ertoe zetten om te blijven oefenen totdat ze hun doelen behalen! 

Groepsfoto - Freerun University

Door de jaren heen hebben wij gezien dat het vrij trainen een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van de kinderen, zowel binnen het freerunnen als daarbuiten! Veel leerlingen leren tijdens het freerunnen hoe ze moeten focussen en hoe ze vanuit interne motivatie nieuwe vaardigheden kunnen leren!

Over de jaren heen hebben we van veel ouders te horen gekregen dat de geleerde vaardigheden tijdens het freerunnen ook buiten het freerunnen wordt toegepast! Leerlingen leren beter te focussen op school, kunnen makkelijker doorzetten bij het opruimen en leren belangrijke sociale vaardigheden.

Het vrij trainen heeft een enorme positieve invloed op de ontwikkeling van onze leerlingen!

Utrecht_actie_foto1
Utrecht_actie_foto3
Utrecht_actie_foto2
Utrecht_actie_foto4